Cafè i família

Els centres de dia per a gent gran d’Algaida i Petra, que gestionem a Mallorca, posen en marxa el projecte “Cafè i Família” per a persones cuidadores. Càpsules formatives per a cuidadors/es Es tracta d’una sèrie de càpsules informatives dedicades als i les familiars i cuidadors/es de la persona dependent. Tenen l’objectiu de, per una..

Leer más...

Re-acciona contra l’estigma

Re-acciona Contra l’Estigma és un grup de sensibilització i lluita contra l’estigma cap a les persones amb problemàtiques de salut mental nascut al CRPS Los Cármenes, gestionat per Intress. És un grup format per professionals i persones usuàries que duen a terme accions formatives amb l’objectiu de: Sensibilitzar sobre l’estigma i la recuperació en professionals..

Leer más...

Parlem de salut mental?

El Centre de Dia de Getafe se’n va de ruta Les persones usuàries i professionals hem sortit als centres cívics, associacions, cases regionals i un llarg etcètera d’equipaments del municipi de Getafe per parlar de salut mental en el passat i l’actualitat amb els veïns i veïnes. Fins al moment hem realitzat les nostres xerrades al..

Leer más...