salud mental intress ZN

ENS MOVEM PER LA SALUT MENTAL

De nou se’ns presenta una data simbòlica al calendari. El Dia Mundial de la Salut Mental, amb el qual Intress sempre s’ha compromès a fons. En tots els territoris comptem amb recursos per a aquestes necessitats, i aquests s’expressen a partir de centres de rehabilitació, recursos prelaborals i formatius, atenció residencial, etc. Per això Intress..

Leer más...

PROJECTE D’ECONOMIA SOCIAL EN SALUT MENTAL AMB SUPORT DEL FONS SOCIAL EUROPEU

Les associacions Gira-Sol, Estel de Llevant i Fundació Es Garrover i l’embotelladora Tres Glops, sota el paraigua de 3 Salut Mental, duen a terme un projecte d’economia social que compta amb el suport del Fons Social Europeu a través del programa operatiu d’Inclusió Social i Economia Social (POISES) gestionat per la Confederació Empresarial Espanyola de..

Leer más...

DIFONENT EL SABER D’INTRESS EN L’ABORDATGE DE CONDUCTES SUÏCIDES

Compartint el Saber és la nova manera de viure el treball en comú que volem desenvolupar en l’associació Intress, i ho expressem a través de plataformes basades en compartir de forma eficient: podcast, tertúlies en línia, webinars o les nostres fitxes de coneixement. Tot això per ajudar a crear un gran repositori del saber d’Intress,..

Leer más...