LES PROPOSTES DE LA MESSING: DEL CRAE MONTSERRAT AL CONSELL D’EUROPA

Les propostes de la Messing: Del CRAE Montserrat al Consell d’Europa  Una de les noies que acompanyem en el CRAE Montserrat, la Messing, ha estat una de les representants de la infància de Catalunya en la crida feta pel consell de participació d’adolescents del projecte ENYA (European Network of Young Advisors). La Xarxa Europea de Joves..

Leer más...

PADDLE SURF AMB LES DONES DEL SAMVVM

Paddle Surf amb les dones del SAMVVM de Palma   Les dones i infants del Servei d’Acolliment Municipal de Palma gaudeixen del Paddle Surf gràcies a WorkHub Palma. Aquesta activitat tanca el projecte “Integració, Fitnes i Resiliència” subvencionat per la Fundació ”la Caixa” i desenvolupat per l’empresa de WorkHub Palma. El projecte ha consistit en la realització de 31..

Leer más...
Projectors sensorials

AIXÍ FUNCIONEN ELS PROJECTORS SENSORIALS DE #DIGISEM

#DIGISEM és un projecte que, mitjançant noves tecnologies, permet ajudar les persones amb diagnòstic de salut mental. Intress hi participa al costat de set entitats de la Red ISEM. #DIGISEM depèn del Ministeri de Drets Socials, Consum i Agenda 2030 i éstà finançat pels Fons NextGenerationEU a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència…

Leer más...